Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Bahrein

Onroerend goed te koop in Bahrein

Bahrein, een land dat meer dan 30 eilanden in de Perzische Golf omvat, staat al sinds de oudheid in het centrum van belangrijke handelsroutes. In de moderne hoofdstad Manama is het beroemde Nationale Museum van Bahrein tentoonstellingen te zien van de oude Dilmun-beschaving die millennia lang bloeide in de regio. Het is de grootste stad in de staat, met een geschatte bevolking van 329.510 mensen, maar het grootstedelijk gebied heeft meer dan ongeveer 628.000 inwoners, ongeveer een kwart van het volledige staatsburgerschap van Bahrein.

Bekend en ook wel de Parel van de Golf genoemd, is het koninkrijk Bahrein een beroemd internationaal zakencentrum en een favoriete bestemming voor expats, zowel om te wonen als te werken. Dit groeiende potentieel van het Koninkrijk Bahrein is duidelijk zichtbaar in veel van zijn investeringsbestemmingen en attracties.

In de afgelopen vijf jaar heeft Bahrein een golf van investeringen en nieuwe ontwikkelingen meegemaakt. Bahrein is altijd een actieve huurdersmarkt geweest, maar nu is er de laatste jaren een merkbare toename van transacties met betrekking tot onroerend goed te koop in Bahrein. Dus wat is er veranderd om dit mogelijk te maken?

Vraag en aanbod naar woningen tegen betaalbare prijzen. De vraag naar onroerend goed te koop in Bahrein wordt meer dan ooit aangedreven door eindgebruikers.

Een groeiende toeristische economie, in totaal is in totaal 13 miljard BD geïnvesteerd in toerisme en infrastructuur, waaronder de uitbreiding van de huidige luchthaven die de capaciteit van reizigers zal vergroten tot 14 miljoen. Bovendien zal de uitbreiding van de Saoedische dijk de wegcapaciteit met 132% vergroten.

De vastgoedregulerende instantie zal de lokale vastgoedinvesteringen zeker op verschillende manieren verhogen. het creëren van wetten zoals het verplicht indienen van rekeningen die vereist zijn voor de off-plan eigendommen, zal de consumentenbescherming verhogen en dit vertaalt zich in een groot vertrouwen in kopers, met meer beslissingen over het kopen van onroerend goed te koop in Bahrein.

De opleiding en ontwikkeling van vastgoedprofessionals in Bahrein is ook een belangrijke verandering die ethische praktijken, verantwoordelijkheden en professionaliteit in een branche garandeert, wat zal leiden tot meer efficiëntie en betere service.

Digitale technologie zal het spel veranderen. Als u op zoek bent naar een woning te koop in Bahrein of een huis wilt huren, zoek dan op dat de juiste woning nog nooit zo efficiënt is geweest, transparant is dat het gemakkelijk is. Online portals en mobiele apps maken het voor iedereen gemakkelijk om ook alle soorten onroerendgoedvermeldingen te bekijken

een beter begrip hebben van de prijzen in verschillende gebieden, samen met foto's en gedetailleerde beschrijvingen van het onroerend goed dat te koop staat in Bahrein. Dit is echter slechts het topje van de ijsberg in de vastgoedwereld, aangezien technologie de manier waarop consumenten en professionals uit de industrie met de markt omgaan, blijft transformeren en verbeteren.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 2862

Verkoop Villa, Bahrein, Manama, Manama, center

350,000.00EUR
Verkoop
Villa

290 m²
De faciliteiten bestaan ​​uit een gedeeld zwembad van 40m2, 5 airco's, 60lt elektrische boiler in de badkamer, stalen deur, douchecabine, PVC dubbele ...
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB